Ulazna vrata

Ulazna vrata – vaša vizit karta

Elegantna, trajna, pouzdana i kvalitetna – ovim riječima biste opisali ulazna vrata koja tražite za vaš stan, kuću, a zašto da ne i za zgradu u kojoj živite. Ulazna vrata doprinose cijelokupnom utisku o vašem domu i oplemenjuju ga. Na kraju krajeva, ulazna vrata su ta koja prva požele dobrodošlicu.

Kada birate spoljna vrata, ne bi trebalo da zanemarite jednu važnu stavku, a to je da moraju biti otporna na vremenske uslove. Da iz godine u godinu izdržavaju ljetnje vreline, odoljevaju košavi, obilnim kišama i snježnoj mećavi, a da ništa od svega toga ne uđe unutra. I, naravno, da se pri tom ne iskrive i ne popucaju.

Upravo takav profil ulazna vrata obezbjeđujemo vam u Alumini, zahvaljujući našem partneru FEAL-u koji se opredijelio za ALU stolariju. Ovaj proizvođač, vodeći u svojoj oblasti, postavlja standarde kada je riječ o kvalitetu, funkcionalnosti i pouzdanosti proizvoda. Zato možete biti sigurni da ćete dobiti samo ono najbolje i najtraženije na tržištu.

Vaš saveznik - termo prekid

Ukoliko se odlučite za vrata od aluminijuma, znajte da postoje dvije glavne podjele alu stolarije: sa termo prekidom i bez termo prekida.

O čemu se radi i čemu služi termo prekid (poznat i kao termo most)? Najjednostavnije rečeno, to je izolaciona barijera koja se ugrađuje u spoljašnju stolariju, pa tako i u ulazna vrata. Razlog za dodavanje termo prekida je taj što je aluminijum, kao metal, sam po sebi loš izolator pa ne sprečava prodiranje buke i hladnoće spolja. Zato se u alu stolariju ugrađuje termo prekid, kako bi njena izolaciona svojstva bila bolja. Zahvaljujući tom izumu, obezbijeđeni su vam tišina i komfor.

Što se tiče modela bez termo mosta, oni se koriste za prostorije između kojih nema velikih temperaturnih razlika, kao što su recimo unutrašnji pregradni zidovi i unutrašnja vrata.

Dodatna oprema za kompletan komfor

Uz nova ulazna vrata i nove prozore možemo vam ponuditi i roletne, motore za roletne na daljinsko upravljanje, komarnike, venecijanere, okapnice, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu. Imamo sve što vam treba, da ne biste gubili vrijeme tražeći.

Kakvi god da su vaši zahtjevi, potrebe i budžet za vaša nova ulazna vrata, pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor. Povjerite nam vaše ideje i obradujte se rezultatu. Uvjereni smo da ćete u našoj ponudi naći pravo riješenje.

Ono što odaberete možete platiti gotovinom, platnim karticama, te preko kredita poslovnih banaka. Pozovite nas što prije, da zajedno krenemo u ispunjavanje vaših snova. Naš telefon je +387 36 577 359. Čekamo vas.

logo
Veliki izbor pažljivo odabranih modela ALU i PVC stolarije učiniće da Vaš dom zablista. Kod nas ćete naći tačno ono što vam treba, a osoblje Alumine će vam pomoći da izaberete najbolje. Tu smo za vas.

Kontakt info


Alumina s.z.r

Adresa: Bišće polje b.b. 88000 Mostar
Tel: +387 36 577 359
Fax: +387 36 577 359
Mob: +387 61 726 102
E-mail: info@alumina.ba
Prodaja: prodaja@alumina.ba