O nama

Upoznajte nas!

Poštovani budući klijenti i partneri!

Kompanija "ALUMINA d.o.o." je osnovana 2007. godine u gradu Mostaru. Prenoseći svoje znanje, iskustvo i dugogodišnji rad iz Njemačke danas s ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih firmi u ovoj regiji što se odnosi na kvalitetu i uslugu.

Naš cilj je zadovoljiti svakoga klijenta, dati mu tehničku podršku, informisati ga o našim proizvodima i ponuditi rješenje na obostrano zadovoljstvo. Jer kvalitetan posao je najbolja reklama. Za sve naše proizvode dajemo 5 godina garancije što i samo ukazuje na kvalitetu koji nudimo.

U suradnji sa Inoutic / Deceuninck GmbH Njemačka, možemo Vam ponuditi kvalitetne i vrhunske PVC i aluminijske proizvode.

Iz našeg asortimana izdvajamo: prozore, vrata, staklene fasade, alu ograde, garažna vrata (segmenta i rolo), sve vrste roletna, mrežice sa komarce i ostale vrste insekata.

Kontaktirajte nas i opravdat ćemo Vaše povjerenje!

Šefik Torlo

Šefik Torlo

Generalni direktor

Korisnička podrška.

Alumina d.o.o. je kompanija
koja je uvijek dostupna svojim klijentima.

+387 36 577 359

Mob: +387 61 726 102

Email: info@alumina.ba

Zašto izabrati našu kompaniju?!

100% Transparentni

Mi smo iskreni i transparentni.
Opredijeljeni smo za dijalog i fleksibilnost kako sa našim kupcima, tako i sa našim poslovnim saradnicima. Razvijanjem ekološke svijesti i usvajanjem modernih ekoloških standarda želimo doprinijeti boljem i zdravijem okolišu za sve.

Najviši standardi

Sarađujemo sa vodećim proizvođačima PVC-a i aluminijuma u Evropi. Naši proizvodi pružaju vam okvire i mehanizme izrađene po najvišim standardima. Tako je stolarija koju od nas dobijate stabilna, izdržljiva i estetski privlačna.

Provjerena & Kvalitetna usluga

Poštujemo rokove i dogovor sa vama. Cilj nam je da saradnja bude na obostrano zadovoljstvo, jer vaša preporuka je naša najbolja reklama.

logo
Veliki izbor pažljivo odabranih modela ALU i PVC stolarije učiniće da Vaš dom zablista. Kod nas ćete naći tačno ono što vam treba, a osoblje Alumine će vam pomoći da izaberete najbolje. Tu smo za vas.

Kontakt info


Alumina s.z.r

Adresa: Bišće polje b.b. 88000 Mostar
Tel: +387 36 577 359
Fax: +387 36 577 359
Mob: +387 61 726 102
E-mail: info@alumina.ba
Prodaja: prodaja@alumina.ba