PVC stolarija

PVC stolarija - vrhunska a povoljna

Neupitan je kvalitet njemačkog PVC-a od kojeg pravimo prozore, i za mehanizme koje u njih ugrađujemo. Oni su pouzdani, trajni i bez premca, pa iz tog razloga PVC stolarija koju ugradjujemo u Vaš dom pruža pouzdanost i energetsku uštedu.

Nije slučajno što već dugi niz godina za vas pravimo odličnu PVC stolariju – koristimo materijale koji potiču upravo iz Njemačke. U izradi PVC prozora upotrebljavamo profile njemačke kompanije Inoutic – koja spada u vodeće evropske proizvođače u toj oblasti. Uz pravilno održavanje, ovi profili mogu da traju i do 50 godina. Sada znate zašto je Inoutic toliko popularan i tražen, kod nas i širom Evrope. Ako namjeravate da mijenjate dotrajale prozore ili gradite nov objekat, a pri tom želite najjeftinije i istovremeno najtrajnije rješenje, mi smo tu za vas. Alumina će napraviti i ugraditi prozore kojima će se zasigurno diviti nekoliko generacija.

Arcade i Prestige – moderni i atraktivni modeli

U ponudi imamo dvije INOUTIC serije, koje se razlikuju u broju komora i širini profila: “Arcade” je 71mm širine profila i ima 5 komora (na slici i video lijevo), dok je “Prestige” šestokomorni profilni model, širine profila 76mm (na slici i video ispod). Na vama je da izaberete koji se model bolje uklapa u vaš stil i u izgled vašeg doma, ili fasade. Stakla su u osnovi dvoslojna (4-16-4) i uz razne varijacije možete dobiti poboljšanu termo i zvučnu izolaciju, ili se efikasnije odbraniti od vrelog sunca.

Prozore izrađujemo od 5-komornog PVC profila, širine 71 mm (Arcade) i 6-komornog PVC profila, širine 76mm (Prestige). Po cijelom obimu imaju čelično ojačanje od 1,5 mm. što je zapadni standard koji i mi već dugo koristimo. Moramo da vas upozorimo da se u prodaji mogu naći gotovi prozori sa slabim ojačanjima ili čak bez njih. Takvi prozori su rizični jer nisu stabilni i ne traju duže od godinu-dvije. I što je još gore – nema im popravke. Zato izbjegavajte prozore koji su neobično jeftini. Jer ako ne platite na mostu, plati ćete na ćupriji.

Dodatna oprema za kompletan komfor

Uz nove prozore u okviru pvc stolarije možemo vam ponuditi i roletne, motore za roletne na daljinsko upravljanje, komarnike, venecijanere, okapnice, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu. Imamo sve što vam treba, da ne biste gubili vrijeme tražeći.

Imate nedoumice i pitanja u vezi pvc stolarije, ne znate šta je idealno za vaš dom i koliko to košta? Budite bez brige, naša usluga obuhvata BESPLATNO uzimanje mjera pa će naš stručnjak moći na licu mjesta izračunati cijenu.

Pozovite nas i daćemo vam sve potrebne odgovore na +387 36 577 359. A kako bismo vam olakšali kupovinu vaših novih prozora, omogućili smo vam brojne načine plaćanja: gotovinom, platnim karticama, te preko kredita poslovnih banaka. Vi odaberite šta je za vas najpraktičnije.

logo
Veliki izbor pažljivo odabranih modela ALU i PVC stolarije učiniće da Vaš dom zablista. Kod nas ćete naći tačno ono što vam treba, a osoblje Alumine će vam pomoći da izaberete najbolje. Tu smo za vas.

Kontakt info


Alumina s.z.r

Adresa: Bišće polje b.b. 88000 Mostar
Tel: +387 36 577 359
Fax: +387 36 577 359
Mob: +387 61 726 102
E-mail: info@alumina.ba
Prodaja: prodaja@alumina.ba